/ Moldova Incognita view 6065

Dăm start călătoriilor. Știind totul despre produsele și producătorii locali, Madein.md își propune să exploreze și teritoriul turistic. Spărgând stereotipurile despre ofertele turistice din Moldova, o vom prezenta într-o altă postură.

Moldova Incognita – un proiect ce oferă cetățenilor noștri și oaspeților țării, posibilitatea de a descoperi Moldova prin intermediul unor experiențe unice, prin explorarea locurilor mai puțin cunoscute și prin familiarizarea publicului cu activitățile recreative și a popasurilor din diferite locații ale țării.

Depășind stereotipul că turismul în Moldova înseamnă Orheiul Vechi, beciurile vinicole de la Cricova sau Mileștii Mici, mănăstirile și cetățile ce se întind de-a lungul Nistrului, vom explora multe locuri interesante, unele uitate de vreme, altele recent apărute, dar și interacționa cu băștinașii.

Transformă-ți weekend-ul cu Moldova Incognita, într-o detașare de rutină, plină de aventuri, axată pe turism activ, rural, agrar, urban- industrial, condimentată cu gastronomie locală și mult vin de casă. Împreună vom cutreiera țara de la Nord la Sud, de la Est la Vest.

Moldova Incognita va deveni un ghid pentru toți cei care vor să redescopere Moldova, un tărâm nou, neexplorat, cu locuri și experiențe unice. Iar toate aceste informații despre atracțiile și zonele turistice vor apărea pe Madein.md cu toate amănuntele de rigoare, cu privire la drum, cazare, alimentare, preț, etc.

Moldova Incognita este un proiect util turiștilor, dar și un sprijin considerabil localnicilor, în special din zonele rurale, care sunt deschiși să primească oaspeți, să le ofere cazare, bucate tradiționale, să-i introducă în diverse activități și meșteșuguri. Un altfel de turism, ce sprijină economia locală și promovează Moldova ca pe o țară ce merită vizitată.