/ Producătorul Autohton view 4398

Fabrica „KVINT” a lansat recent o colecție de vinuri în noul ambalaj, de tip Super Pouch. Ambalajul reprezintă o pungă durabilă, cu vacuum, ce are proprietatea de a păstra calitatea băuturii intactă. Este potrivit și comod pentru transportare, arată interesant și este plăcut la atingere.

De asemenea, pe fiecare pungă este reprezentată și o recomandare gastronomică: care sunt alimentele ce se combină cel mai bine cu vinul respectiv.

Vinurile care sunt comercializate în ambalaj Super Pouch:

Sauvignon Blanc (vin alb demisec) produs după o tehnologie clasică cu utilizarea soiului de struguri Sauvignon Blanc, cultivați pe plantațiile fabricii KVINT. Este unul din cele mai bune vinuri albe de masă. Are o aromă pronunțată de coacăză neagră, nuanțe de maracuya și note picante de paprika.

Merlot (vin roșu demisec) produs după tehnologia clasică din struguri Merlot, cultivați pe plantațiile fabricii KVINT. Vinul este de culoarea rodiei. Are o aromă delicată cu arome de coacăză neagră, completate cu nuanțe de prune și cireșe. Are un gust catifelat și plin de prospețime.

Chardonnay (vin alb demidulce) produs după tehnologia clasică din struguri Chardonnay, cultivați pe plantațiile fabricii KVINT. Este un vin ușor, echilibrat, cu note de flori și fructe albe, nuanțe de pâine proaspătă de grâu și alune.

Cabernet Sauvignon (vin alb demidulce) produs după tehnologia clasică din struguri Cabernet Sauvignon, cultivați pe plantațiile fabricii KVINT. Vinul are nuanțe expresive de coacăză neagră și fructe de pădure. Gustul este echilibrat, cu note dulci, catifelate de prune.

În prezent, vinăriile au mai multe opțiuni atunci când aleg ambalajul băuturii bahice. De la sticle, butelii PET, sticle de tip „lightweight” sau cu greutate mai ușoară, până la cutii Tetra Pak și Bag in Box. Astfel, soluția cu care a venit companiei KVINT este una nouă pentru piața autohtonă.