/ Galerii de artă view 561

Galeria Alexander a fost înființată în anul 2000 de către soții Alexandr Neceainecu (arhitect de profesie) și artista Natalia Obada. Este un spațiu în cadrul căruia sunt expuse pentru vânzare lucrările câtorva artiști din Moldova, accentul fiind pus pe simbolism, arta naivă și primitivism.

Orele de lucru: miercuri - sâmbătă: 12:00 - 19:00.

Lucrările expuse: pictură, sculptură, grafică, păpuși create manual, decorațiuni de interior, lucrări de ceramică, articole din papier mâché.

Artiști: Jumătate din lucrările expuse sunt create de Natalia Obada. Restul lucrărilor aparțin unui grup de artiști cu care sunt stabilite relații de colaborare durabile (Tatiana Palamarciuc, Victor Guțu, Mark Verlan). Din acest motiv și din lipsă de spațiu, galeria nu lucrează cu artiști noi.

Organizarea expozițiilor: expoziții personale la moment nu se organizează din lipsă de spațiu.

Alte produse/servicii: servicii de design interior, decorațiuni pentru evenimente.

Dacă v-a plăcut rubrica dedicată galeriilor de artă și doriți să susțineți inițiativele și campaniile Madein.md, puteți face o donație la acest link. Sperăm că materialele publicate de noi vă inspiră și sunt informative, iar noi vom continua să lansăm noi rubrici, activități și evenimente care vor aduce folos Moldovei și oamenilor ei. Toate proiectele noastre sunt cu impact social, nu permitem plasarea publicității pe site-ul nostru, promovăm ceea ce considerăm bun și calitativ pentru consumatori și de aceea mizăm pe suportul Dvs. Împreună vom continua să susținem arta Moldovei și să promovăm artiștii locali.