/ Diverse view 590

În acest an, Moldova Fashion Days va fi împărțit în 3 blocuri (mini show-uri) în fiecare zi. Pauza între blocuri va fi de o oră, timp în care invitații care decid să participe la toate trei vor avea ocazia să servească spumant, băuturi răcoritoare și cafea, să savureze gustările oferite de parteneri și să danseze pe muzica mixată de Dj-ul oficial al evenimentului.

Sâmbătă, 23 Martie 2019:
Show I: Zephyr/ Zorile/ Mallena/ March Again/ Maicom/ Ajoure / Ana Popova;
Show II: Vivi Art Boutique/ Lia Fia/ Tricon/ Julia Allert/ Feliz/ My Revival/ Intercentre Lux;
Show III: Privilege Tuxedo/ Alina Bradu/ Ionel/ Nicole Storm/ Anette/ O`Blanc Memories.

Duminică, 24 Martie 2019:
Show I: Primul Sens/ Mi-e Dor/ Lilia Ceaicovschi/ Haskel/ Irene Vitali/ Loconic/ Vistline;
Show II: Creme Brulee/ Mini Lady/ Sekana/ Georgette/ Premiera Dona/ Arabadji/ Evadeya;
Show III: Katea Gri/ Valentina/ Martely/ ivi'N dress/ Sophie.

În cadrul show-ului de modă, vor defila atât modele profesioniste, cât și 10 tinere amatoare. Pentru prima dată în cadrul show-ului Moldova Fashion Days, a fost lansat proiectul ”Fii model pentru o zi”, care va oferi șansa doritoarelor să defileze pe cel mai important podium din Moldova.

De asemenea, în acest an, la Moldova Fashion Days doritorii vor avea posibilitatea să facă cunoștință cu 9 designeri debutanți, 10 designeri de la Centrul de excelență ZIPhouse și 10 designeri de accesorii, care-și vor prezenta colecțiile la Pop-Up Shop, de unde invitații vor avea ocazia să-și achiziționeze bijuteriile și accesoriile preferate.

Motto-ul principal Moldova Fashion Days este "See Now, Buy Now", care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium.

Ediția din acest an va sparge tiparele cu un show de modă de excepție, un decor în stil jungle și cu invitați aleși. De asemenea, culoarea anului 2019, living coralul se va regăsi peste tot la MFD Spring-Summer Collections 2019.